Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magi på Hartwall Arena Helsingfors, 7/5 2003


Ishockey-VM 2003

 

Vem mer minns MATCHEN
Sverige mot Finland fastän

det passerat åratal sen dess
holmgång helt utan tristess

de blågula i andra perioden
förlorat tycktes i återstoden

1 - 5 sedan kom vändningen
här snackas om tändningen

fick hela mitt hem att gunga
stod i soffan galna vi sjunga

2 - 5 blev snart 3 - 5 och 4 - 5
Foppa jämnade i spelet 5 - 5

Axelsson slog då segermålet
6 - 5 och vi skrek segervrålet   




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-18 06:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Här vare' sportreferat
i poesins format
Sverige oslagbart
hade sjujäkla fart
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP