Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Styrkan/porträtt

 

Det är ett under, tänkte hon i det att hon

kramade den solvarma snön, lät smältdropparna

en efter en sugas upp av den blottlagda jorden

som dagen innan bara skymtats under kylans glasklara hinna.

 

Hur vi genom att ge av oss själva blir varma

 Tinar upp och tar emot,

Detta mitt vårdagsjämningsblot 

Mina händer ej längre arma.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-18 07:00



Bookmark and Share


  Engel
Fantastiskt. Att lyssna och att ge är att vara människa.
Alltför få av oss är människor.
2019-05-06

  ULJO
Fint i ord och bild.
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP