Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ensamma vindens flöden

Bortanför ens hörselnivå
förstummas allt
då man vaknar upp till en värld
där mina tidigare följare
knappt nådde upp över scengolvet
Nu har de plötsligt blivit rikligt försedda
med våra anfäders kunskaper
medan månskenet gör ens ögon större
i fönsterrutorna på andra sidan dagen

Varje natt låter jag mig drömma
att på andra sidan världen
skulle var skapelses ljud bli ett med
den ensamma vindens flöden
Det är då det skapas en text
och en massa energiformer mot en ruta
som vetter ut mot heden
mitt i ett intetvarda
när natten faller på




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-18 08:23



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Rytmiskt o vackert.
Ordet intetvarda uppskattar jag speciellt.
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson