Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


knoppande träd i Klockriket 2019


gryningsfåglar

 

långsamt fyller våren ödemarken med ljus

tänder åter livet på vinterns grenar

långsamt torkar vårfrun spindelväven bort

och glittrande fågelsång stänker droppar 

över snigelns slingrande färd

längs den sumpiga stigen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-18 08:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är underbart med all fågelsång tycker jag...även om man blir väckt av den på morgonen...vacker dikt...
2019-04-20

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint :)
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP