Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tid till att glömma, en annan att minnas, en tredje till att våga finnas


De havsblinda

De havsblinda med skuggad syn
styr ut på öppet vatten

Dödstyst är i ciceronens vrå
höljd i tankars dimridå

Ännu finns det tid att få

Tid att glömma och förstå

Blås i pipan
blås bort solen

Blås in nattens mörka röst

Andas månens klena tröst

Över hav och över land
över alla stränders sand

Blickar månens gula rund
ner på oss en liten stund




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-18 09:03



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Som att vara ute i midnattstid på havet med månen som sällskap, ja väldigt levande framfört.
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP