Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 Words!

 

Yes

 

Love

 

Victory

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-04-16

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-18 09:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat!
2019-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Positiva ord...härligt...
2019-04-20

  Maria Sundelin VIP
Kan några till
Dream
Hope
Faith
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin