Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderligt är livet!

Föränderligt är livet i alla dess skeden

 Så vaket drömskt tar den oss till alla nivåer

 

På både gott och ont

Det har alltid en betydelse

 

Vårt varande definierar vår existens

 Här och nu

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-04-16

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-18 09:06



Bookmark and Share


  marie ohlson
Sant! Gillar dina ordval skarpt.
2019-05-04

  Anya VIP
Jaa existensen är komplex. Bra fångat här.
2019-04-24

  Lottie Ålhed VIP
Så precis formulerat Fint!
2019-04-22

  Margit Grell
Insiktsfullt!
2019-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord på hög nivå!
2019-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivet...
2019-04-20

  Alysse VIP
Ja vi ska ta tillvara på livet
ty det är bara till låns
och vi vet aldrig
hur länge det varar
2019-04-19

    Mino0
Tack och lov för det:)
2019-04-19

  Rise Little One
Håller med dina tankar här!
2019-04-18

  ULJO
Håller med Maria
2019-04-18

  Maria Sundelin VIP
Livet är vad vi gör det till
Kramar
2019-04-18

  Sturesdotter
Livet är det enda vi har att tillgå; att inte slösa bort det. Du belyser det enkelt - dvs att allt går att förändra.

(håller mig till dina svenska texter) :)
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin