Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My rainbow body!

I love my rainbow body

Free from human flesh

 

Only love full light

The stuff of angels

 

Universe is my home

I am the creator

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-04-16




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-18 09:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du målar en underbar bild med dina ord!
2019-04-21

  Rise Little One
Starkt självförtroende!

2019-04-18

  StinaJ VIP
Färgstark skildring full med styrka. Bra
2019-04-18

  Maria Sundelin VIP
Dröm mer
Kramar
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin