Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslornas årstid.


Sensación de la primavera


Ställer mig
mot husväggen
med mitt
kaffe

ler

blundar

tänker 
på dig

och önskar
att 
årstiden

vore odödlig

även 

i Marbella.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-18 09:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Våren väcker känslor.
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP