Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10 år har gott. Går det att tala om detta svek nu?


Din pappa gick ut genom dörren

Ni kom för sent
Hans tåg hade redan gått
Och han ville inte komma tillbaka

Jag stod där med er
Lika maktlös
Lika övergiven

Vi stod där tysta tillsammans och sa ingenting
Den totala maktlösheten
Över att en älskad pappa väljer att lämna utan förklaring

Inga känslor
Jag visade inga känslor
För att kunna överleva detta svek

Är det för sent?
Är det för sent att tala om det nu?
Jag tror inte det.




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-18 09:39



Bookmark and Share


  danne //
Det rör ens känslor på ett personligt plan, det är bra skrivet tycker jag.
<3
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP