Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte mera nu

Gråt inte mera nu.
Jag ser dig.
Jag finns här hos dig.
Ge mig mod och styrka.
Att gå över glöden.
Ge mig lust och glädje för att orka hela vägen.

Tro på mig, tro på mig att jag är något.

Samla dig,
Se in genom det målade fönstret, se in.
Se allt vackert, se alla dyrbara skatter. Se dem.
Tro på dem. Tro på dig. Tro på mig. Ge dig själv chansen.
Ge mig chansen, att stråla. Ge mig chansen att vara den jag är.
Ge den mig.

Jag letar, men hittar inget.
Det är tomt, det är ihåligt. Det är dött.
Var ska jag söka? Vad ska jag hitta?
Försvinn! Jag är här, men jag är inte här.
Sagorna ger mig inget nu.

Dö inte Dö inte.

Samla dig,
Se in genom det målade fönstret, se in.
Se allt vackert, se alla dyrbara skatter. Se dem.
Tro på dem. Tro på dig. Tro på mig. Ge dig själv chansen.
Ge mig chansen, att stråla. Ge mig chansen att vara den jag är.
Ge den mig.

Jag är inte bara något, jag är något magiskt!
Jag är det som ingen annan är.
Jag är mig själv, jag är den som är den.
AAAAAA vrålar jag ut. Jag är inte bara mig, jag är MIG. Jag är den som ingen annan är.
Jag är den som bara kan representera mig själv. Jag är förgylld inslagen i extra guld.

Samla dig
Se in genom det målade fönstret, se in.
Se allt vackert, se alla dyrbara skatter. Se dem.
Tro på dem. Tro på dig. Tro på mig. Ge dig själv chansen.
Ge mig chansen, att stråla. Ge mig chansen att vara den jag är.
Ge den mig.




Fri vers (Fri form) av Storm Aska
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-18 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Storm Aska