Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodplättar

Tornet brinner

Jag sitter i din fåtölj

Du säger till mig att tornet brinner

Jag sitter i din fåtölj

Alla tankar i mitt huvud är i färg
Färgerna rinner
Mitt huvud ringer

Men sitter stilla i en fåtölj

Den är orange
Tornet rasar och det brinner
Färger försvinner
Kan de det
Eller är all färg alltid en färg

En fåtölj i orange färg

Vi tog sönder min symaskin igår
Synade maskineriet











Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 69 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-18 10:45



Bookmark and Share


  Per Drysén
Ljuvlig tankekedja det blir när intelligensen leker
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo