Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANSTÄNDIGHET

anständighet är attraktivt

men klassas som konservativt

klass, elegans och städad stil

lockar rätt sällan fram ett smil

vill du bli omtyckt - bli en slusk

lev i en sfär av smuts och snusk

de demoraliserade 

liknar prostituerade

undantagen blir hånade

ytterst få blir förvånade

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2019

 

"Det är tidens tempo..."




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2019-04-18 11:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hellre hyfsad och konservativ än populär och sluskig. Att vara ett undantag är ingen skam, det kan t.o.m. vara en fördel.
2019-04-18

  Lottie Ålhed VIP
Talande och välsnickrade rim..
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP