Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vigselringen

När du kommer sent till morgonmötet
som en fin gäst uppklädd i Garbohatt
och vigselring med upphöjd diamant
från Efva Attling
när du spelar rollen av att vara lycklig
är du som allra trasigast

Men det är det ingen som ser
ingen ser ditt underutvecklade hjärta
det inre minfält som är din barndom
där roten till all olycka fortfarande växer

Alla ser bara ringen
och du tar emot gratulationerna
samlar dem på hög
hoppas att de ska kunna värma dig




Fri vers (Fri form) av All my ghosts
Läst 174 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-18 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket stark.
2019-04-18

  Birk Andersson
friaren
har framtiden
i en liten ask
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts