Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HITOM MYRAR, MOSSAR OCH HAV

47:an står än i dag

hitom myrar, mossar och hav

som ett oerhört monument

över barndomen och vad den gav

havets fartyg gick då som nu

till de länder jag drömde om

hjortronmossens guld lyste gult

mot de bärplockare som kom

detta svindlande perspektiv

från ett köksbord och till suez

via myrar, mossar och hav

i en dröm som ej längre ges

man blir gammal, det byggs distans

mellan nu och det som var då

hitom myrar, mossar och hav

tänker jag trots allt faktiskt på

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/4 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-04-18 11:12



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Utmärkt nostalgiskt vacker text....
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP