Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödsvänner

 

Maskerade vänner!
Dödsvänner!

Lämna mig i fred!

Utnyttjade människor!
Utnyttjande ideologier!

Lämna mig i fred!

Hatdemokrati!
Hatbroderskap!

Lämna mig i fred!

Hat budskap!
Hat religion!

Lämna mig i fred!

Blodvänner!
Lögnvänner!

Lämna mig i fred!

Rasistiska flyktingar!
Nazistiska länder!

Lämna mig i fred!

Hatande kärlek!
Hatande paradis!

Lämna mig i fred!

Maskerade demokrati!
Maskerade helgkrig!

Lämna mig i fred!

Maskerade dikter!
Maskerade poeter!

Lämna mig i fred!



 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-04-18 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP