Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot slutet av april

Livsanden tränger sig på
som Chamoiskräm i tävlingscyklistens bak,

traktar i sin iver
efter din påkostade lekamen

som du kan tro vad du vill om,

dina kulingtankar bråda
i studs
över ytterskärgårdarnas blanksköljda trutbådor

medan ogiftets fagra döttrar
kular sina tankar
långt över fäbodvallars fjällkringrändor,
ekande genom alltings vakna lyssning,

kättjan stångande längs ringlande allfarvägar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-18 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP