Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så svårt att se, så svårt att förstå


Verklig dröms uppfattning

Att se ut över djupa hav
Under ytan inga krav
Vem var jag om jag inte fick ta ett bad?
Hårt tag i armen men jag står ännu kvar

Svart vit, min livsstil
såg nått färgrikt utan sanning
Tragedi
Håller andan och ramlar i






Fri vers (Fri form) av Ettväxandefrö
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-18 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettväxandefrö