Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar i samma rum

Beethoven och jag.
Blundar i samma rum.
Jag under min sänghimmel.
Han med utsikt över uppfarten, om han bara kikat lite.

Han en stelnad mask. Blek.
En avgjutning av hans sista ansikte.
Mitt ansikte sovande. Levande. Rosigt.

Hans anletsdrag slutna.
Mina utflytande över kudden. I snarkningar. Oregelbundna av tyngdkraftens inverkan. Av kuddars stöd. Handen.

Hans mun stängd. Aningen sammanbiten.
Min halvöppen. Läpparna torra. Något särade. Tungan torr av otaliga andetag. Otaliga snarkande...

Hans hår blott markerat.
Mitt hår spretar. Snett. Över kudden. Platt mot skalpen.

Beethoven och jag.
Hans sista ansikte.
Jag mitt i alla mina.




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-18 12:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Döv och blind skall man vara
då kan man komponera
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB