Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och här


småfåglarna kvittrar och sjunger

bryr sig inte om det finns någon morgondag

de är nöjda som det är


blåsipporna spränger ur marken

bryr sig inte om  det finns någon morgondag

de sjunger lov till livet


solen lockar fram det goda i var och en

bryr sig inte om det finns någon morgondag

bara tiden här och nu räknas


medan allt spränger vilt

pollen skingras för vinden

släpper vintern sitt tag


i morgon är idag

välkommen vår

var har du varit










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-18 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP