Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

 

 

underbar är vårens tid

känner sån frid

 

fri såsom fågeln jag är

inget knog, inget som tär

 

dagarna är mina att spendera

jag kan gå ut och promenera

 

se hur blommorna sticker upp ur marken

har inte längre användning för sparken

 

när inspirationen väcks till liv

då får jag ett väldigt driv

 

knappt jag hinner orden pränta 

jag ropar vänta, vänta!

 

ja, livet kunde inte vara underbarare

kanske kryddat med en förförare

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-18 15:13



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det våras...
2019-04-19

  Feliaxel VIP
Underbar årstid du skaldat fint om
2019-04-19

  Kungskobran VIP
Våren spritter i kroppen
det känns i hela .........
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP