Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den oseende natten

Det skrämmer dig inte
att fästas vid jorden
att tallarnas rötter, cypressernas doft
grenar som knakar i vinden
och skatornas dun som kittlar din hand
som inte kommer att vara din hand
och din mun som inte är
hungrig eller glad
ögonen som inte är ögon




Fri vers av Grävling
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-18 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling