Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippkust

Runt fågelberget
klippavsatsen ute i havet
cirklar jag, flyter jag på kastvindar.

Stränder ger upp
men klippor tar strid
som en amazon till häst med trots i blicken.
Omöjlig att kuva.

Havet reser sig i uppror
våg på våg
kastar sig på kollisionskurs mot det oundvikliga.
Berget bryter nacken av dem
och kastar dem viljelösa åter ut i kaoset.

Eller är det kanske ingen strid
utan havets oändliga längtan efter land?
Att efter en mjuk kullerbytta över barriären
få byta element och slå rot i lä om en ek.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-19 07:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint du skriver. Stor känsla.
2019-04-20

  Yrre VIP
Tycker verkligen om ditt sätt att skriva, bra detta!
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP