Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del tar så illa vid sig av detta att de nästan förorenar sina intimplagg. Det är deras problem (och möjligen kemtvättens) inte mitt.


"KONSTRUKTIV" KRITIK

"konstruktiv" kritik är nonsens

"konstruktiv" kritik är trams

ska du ägna dig åt sådant

kan vi aldrig hålla sams

det jag skriver är mitt eget

det ska ingen peta i

"konstruktiv" kritik är ondsint

konsten måste vara fri

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2019-04-18 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP