Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagen på bar gärning

När den svenske mannen kom hem efter jobbet
hittade han sin fru i sängen med en helt främmande man
Så han säger till sin fru
Du ditt jävla kräk
Mannen i sängen svarade då
Jag icke vara Grek
Jag vara Turk...

Ken Cassel
18/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-18 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel