Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbrand

Det är farligt att älska som jag
att hudlöst älska som jag
att villkorslöst brinna eller förbrännas
att vårdslöst spilla ut sig själv
hälla ut sig själv
fimpa i skogen och starta en brand.

Jag ber dig: torka upp mig med varliga händer!
Låt mig glöda i skogen som en mila.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-19 07:28



Bookmark and Share


  Märta Kajsa Nyholm
Jättebra! Träffsäkert. Jag har också spillt ut mig själv.
2019-05-16

  Ohappa
I know the feeling... :)
2019-04-23

    ej medlem längre
Fin!
2019-04-20

  Per Rydberg
Fyndgt tema och läckert utförande. Jag gillar dikten med sitt enkla, talande språk.
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP