Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver


jag skriver från andra sidan

andra sidan av mig

från den tunga sidan

den som är svart och ihålig

där skratten från förr ekar

där ensamheten breder ut sig

där jag håller på att drunkna

endast orden håller mig förankrade

så jag skriver från andra sidan

kanske skriver jag för mitt liv














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-18 17:15



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt för det för orden och att finnas och vara i det trots allt!
2021-07-24

  Poeten Salvador VIP
Skriv i kontakt med livet!!!
2019-04-18

  Ulf Carlsson VIP
Fortsätt skriva!
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP