Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråla inte i åtråns hav

Tråla inte i åtråns hav.
Sätt dig tyst på släta klippor
låt dig försiktigt glida ner
i det som bränner
det som svalkar.
Vagga med vågorna
ditt salta element.
Lägg dig så att torka
av sol och vind
med salta läppar.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-18 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Amen!
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP