Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kampen för hälsan!

Hjärtat segrar

slår i takt

men flimrar

trötta ögon

zobiegång

särskild

gångart

latar mig,

"sätt på

pannan mor"

ids inte

gno, men

att tända

ett ljus!

Kräver 

så lite!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-18 17:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gud vare med Dig!
2019-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att ta det lugnt ibland, det behövs...
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy