Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova utan sömntabletter

Nu har jag bestämt mig
Jag ska äntligen försöka sova utan sömntabletter
Många års beroende och nattvandring ska ta slut
Det här känns underbart och som en ny början




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-04-18 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP