Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET FINNS INGA RÄTT ELLER FEL

Det finns inga rätt eller fel

när det gäller poesi

Så tagga ned, Caligula

för all din frenesi

biter inte på undertecknad

Lek DIKT-ator nån annanstans

Själv är jag bara äcklad

och du har inte en chans

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2019-04-18 21:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Caligula var en grym despot
som alla ville åt
han föll till slut
för sina fienders krut
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP