Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April


aprilstrand
på sparkcykeln
ett par vantar






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-18 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pålandsvinden kan vara kylig ...
2019-04-19

  TrollTörnTrappan VIP
Hoppla! April så enkelt men spirituellt fångad i förbifarten...?

Förstås behöver händerna fatta att sommaren fortfarande inte riktigt är här.... Eller var det en sådan där allmänt parkerad historia, som någon kvarglömt sina klädesplagg på??

[själv bär jag alltjämt olivgröna torgvantar av fleece, fast ej igår]
2019-04-19

  lodjuret/seglare VIP
Mmm hmm, oj, den var...
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP