Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation


en själ
tålmodigt väntande

på samtal från
ett ensamt hjärta

på andra sidan
havet

mellan fyren och
öar gröna av
salt och mossa

vandrar orden
genom
luft och vatten

känslosamt
meningsfullt





Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-19 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta