Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sover du redan?

Sömnen ställer inga frågor
Det är vakenheten som gör
Frågor på det?
Eller sover du redan?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-19 05:22



Bookmark and Share


    Lars J
Som kvällstrött kan jag känna igen mig i denna, bra fångad tanke.
2019-04-22

  Nina Nightwish
Bra där!
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP