Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Livets möjligheter är lika fantastiska som ett förmultnande blads nervsystem


Förändringar i livet skapar möjligheter

 

Det är tillfälligheter som skapar möjligheterna i livet, en flyktig kontakt kan visa sig vara svaret på en stark önskan som funnits med under lång tid.

Att kunna hitta sig själv kan ta en halv livstid men den stora lyckan att hitta sin själsfrände är det få förunnat att göra och möjligheten är kosmiskt liten.

Det man som genom ett under funnit kan man lätt förlora om man inte stannar till och med eftertanke vårdar den värdefulla gåva man så länge väntat på.

Den möjlighet som plötsligt uppenbarat sig kan vara livslångt menad men kan även vara en viktig möjlighet på vägen till det man på djupet verkligen söker.

 

 




Fri vers av Kensy65 VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-19 06:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klokt, fint och hoppfullt
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP