Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lika bra att skriva något på poeter.se så man gör något vettigt av denna dag


Dilemmat

Livet i denna absurda värld är för kort för att verkligen ta på allvar och bry sig om och för långt för att bara skämta bort och strunta i. Orden gör skillnad.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-19 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP