Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet

 i smyg 

i trycket upplevs världen. Deras 

händer mitt i det omöjliga. Där 

vilar möjligheten. Talar längtan. 

Genom ögonen som möts. 

 

Landskapen susar. Genom oss 

ses barndomsland. I min värld

(den tänkta) finns ljusstrimmor

du saknar. Min kropp önskar 

ge dig en ny. 

 

Det var så länge sedan kriget bodde 

här. Ibland anades striderna i djupet 

av vår själ. Mitt land. Sverige. 

 

Texterna talar och hon undrar inte 

längre över formen. Hon ser vinnarnas 

hästar rusa långt fram. För manen intill. 

Vilar kinden mot det pulserande mörka. 

 

här är så stilla. Trådarna i kroppen 

likt vågor. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-19 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP