Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Självgoda människor av Larz Gustafsson


Älskar mig själv

Jag är en självgod människa trallala
älskar mig själv varje da
tycker att jag är så bra

Skönt att få vara sig själv
sköta sitt eget välv
odla sin egocentricitet
till andras förtret




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-19 07:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där är inte självgodhet.
Bibeln säger att man ska älska sin nästa som sig själv.
Alltså ska man älska sig själv.
Om man däremot vill framstå som felfri - t ex "Nej, JAAAAAAAG hatar ingen!", då är man självgod. Och bedragen av sig själv.
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP