Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stigar i vår trädgård

Det finns stigar
i vår trädgård
trampade av små barn
som visar på livet
som det faktiskt var
Inte hade vi följt de gångar
vi omsorgsfullt lagt ut
ty det fanns vägar som var bättre
det insåg vi till slut
när vi vågade lämna
plattgången så trygg
och istället
på barnens äventyr ta rygg.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-19 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP