Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långfredagsfundering

 

våren klär av markerna

den vita vilans svepning

bofinkssång om återkomst

rinner ur det buskbruna

 

nyfikenhetens kvitter

målar knopparna

lila

nu sprängfylls höljena

med kraften darrande

inför

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-19 09:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Naturlyrik av gott slag!
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg