Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto , copyright : soligajag_1


Underbara Vår!

Det är så härligt att leva ,
tankarna flyger iväg åt vänster och
höger.

Jag vill så mycket just nu,
men denna motor har gått på
högvarv.

Till slut har alla lager brunnit ut,
det skriker och låter i muttrarna
för att dem inte fått någon
olja eller vätska.

Konstigt att motorn la av !

Har med nöd och näppe klarat mig,
utan att ligga med slangar och dropp.

Nu börjar resan om på nytt,
sakta och varsamt ta en dag i taget.

I lugn och ro, njuter av kaffet och den
stilla ron runt omkring mig !

Med detta Önskar jag alla fina poeter en
Riktigt Glad Påsk !
Mys och njut med era nära och kära!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-19 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dig en skön vår...
2019-04-20

  ULJO
Härliga vår.
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP