Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptiskt Jag, Kryptiskt minne.

Att ständigt tillfälligt tappa minnet, betyder .
Viktigt ovan.

Att ständigt tillfälligt tappa minnet är att tappa minnet.
Nu är det konstaterat, och det känns som att en del av hjärnan helt plötsligt blir tom, och sedan som att det snurrar, en stillhet.




Bunden vers av Mim
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-19 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim