Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klockriket 17 april 2019


ett språk

 

som i en dröm

men jag tror verklig och sann

vi talar ett sällsamt språk

ingen annan kan

 

som i en dröm

talar våren om bräckliga dagar

som kommer och går

till den som lyssnar och förstår

 

som i en dröm

speglar sig vattnet i rymden 

blickar ur brunnen med  sitt öga

ljus är vår kväll och vår morgon

 

som i en dröm

ser jag dig i gryningen

drömmarnas gud

vandrar med en blå tiger vid sin sida

 

 

hjärtats tysta ekokardiografi

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2019-04-19 11:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var fin..balans för att vattnet ska flyta kram <3
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP