Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå upp för den...

Ger kvinnor ett säkert lyft då
någon de ständigt kan lita på
håller om väl här
mycket bra den bär
bästa uppe hållare: Behå...









Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-19 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt