Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälligheter

 

 

 

livet är en rad tillfälligheter

som av en händelse

råkar sammanfalla

med andra händelser

vilka vi inte rår för

och inte heller kan påverka 

det enda vi kan göra är att

göra ingenting alls

på så sätt undviks vissa händelser

som annars skulle inträffat

om vi hade gjort något




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-19 12:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Buisy doing nothing
är mitt devis
då är man vis
2019-04-19

  Cikoria Blå VIP
Där fick du till det!
2019-04-19

  Bodingen VIP
Exakt!
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP