Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ursäkta ordvalet"

 

 

Men du gör mig kåt...

 

 

 

 

Jag kan förfina känslan med att du ser
"förbluffande ljusig ut i din tröja
Miljövänligt producerad och
figursydd på rätt ställe"


 

 

Jag kan titta ner med blossiga kinder
Istället för att stirra på dig rakt där
det känns i mellangärdet

 

 

Jag kan dessutom låtsas som att det regnar
När du gör mig våt
Innanför västen

 

 

 

 

Jag kan försöka tänka på annat
än din kropp
när jag slickar min mjukglass

 

 

Om du aldrig hört
maken till fräckhet
Kan jag be dig kyssa mig
rakt i nyllet
istället för ....

 

 

 

 

Vad skulle göra dig mest upprörd?
Eller förbannat

 

 

 

Lycklig?

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-19 14:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Konsten att skriva på ett sätt så att det attraherar och kittlar läsare,på de mest intima ställen,är förenat med cencur på den här sijten
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP