Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Those awful moments...

 

huge hurting feelings

cut through the heart as knife

darkness emphasizes its power

happiness in life shadowing

severe suffering

demands peace in every sense

bloody taste invades breath, soul and mind

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-22 20:08



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Your poem tries to "cut through the heart as a knife", maybe of those with a "bloody taste" in particular. He who "demands peace in every sense" is at peril. A very nice try. All the best.
2019-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Denna hemska känsla sätter du verkligen ord på!
2019-04-23

  Quasimodo
Ord som skär i känslor med blodsmak
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One