Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är twerkshop?

 

Twerkshop är en workshop där man lär sig att twerka.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-19 13:45



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Jag är konferencier samt tar emot anmälningar, poeter får 20 % rabatt
2019-04-19

  MissFluff
Är det du som håller i den? Skulle behöva lära mej. Svårt att gå genom livet utan twerkkunskaper.
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP