Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud

Här kommer vårkänslorna
som ett stjärnfall
magiskt och underbart

Precis när du behöver
puls i ditt stillastående liv
ENERGI




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-19 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal