Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baby it`s a death trap



Asfaltsbarn kör längs de vita linjerna
Med strålkastare rätt ut i himmelriket
cocaine snortande och fartblinda
med livet som insats




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-19 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal